Image International

Optima Roll Banner

Во Optima Roll Banner, кој е во категоријата банери, постерот може лесно да се менува благодарение на долните и горните профили со клип. 800 x 2000 mm и 1000 x 2000 mm се стандардни големини. Готовиот внатрешен систем на касети може да се нарача посебно за брзо менување на постерот со истиот производ.

Вклучена е торбичка за носење.

 

Во Optima Roll Banner, кој е во категоријата банери, постерот може лесно да се смени благодарение на долните и горните профили со клип. 800 x 2000 mm и 1000 x 2000 mm се стандардни големини. Готовиот внатрешен систем на касети може да се нарача посебно за брзо менување на постерот со истиот производ.

Вклучена е торбичка за носење.

Структурата на телото на производот е уникатна. Не бара никакви алатки.  Ве молиме не олабавувајте го механизмот на производот кога се става отпечатокот на производот.

МАТЕРИЈАЛ: Сребро анодизиран алуминиум
КОД НА ПРОИЗВОДОТ НАДВОРЕШНА ДИМЕНЗИЈА (x) ПОСТЕР ВИДЛИВА ПОДРАЧЈЕ X1 ОБЈАСНУВАЊЕ
URBO01N82 806 мм 800 x 200 mm 800 X 1970 mm 836 мм СО ТОРБА
URBO01N92 1006 мм 900 X 200 mm 1000 X 1970 mm 1036 мм СО ТОРБА

 

Shopping Cart