Image International

ORACAL® 641 самолеплива фолија за сечење

$1.00

  • Специјална ПВЦ фолија (75 микрони).
  • Идеална адаптација со плотер машини.
  • Наменет за краткорочни и среднорочки ознаки, натписи и декоративни форми.
  • Апликација на различни основи (алуминиум, челик, стакло, подови).
  • Издржливост до 2 години.

Shopping Cart