Image International

Outdoor Flap Gripper

• Погоден за монтирање на ѕид.
• Порака на крути панели.
• Погоден за внатрешна и надворешна употреба.

Outdoor Flap Gripper нуди иновативни решенија за вашите потреби за рекламирање. Дизајниран е за монтирање на крути панели на надворешни ѕидови користејќи ги двете страни на постерот за прикажување. Потоа го привлекува вниманието на двонасочниот сообраќај. Прифаќа крути панели во дебелина од 5 мм. EN сертифицираното фиксирање на ѕид ја зголемува безбедноста на производот при употреба. Прицврстувањето е покриено со пластични завршни капачиња за да се обезбеди чиста завршница на производот.

Уникатно решение за рекламирање, Outdoor Flap Gripper нуди иновативни решенија за вашите потреби за рекламирање. Дизајниран е за монтирање на крути панели на надворешни ѕидови користејќи ги двете страни на постерот за прикажување. Потоа го привлекува вниманието на двонасочниот сообраќај. Прифаќа крути панели во дебелина од 5 мм. Панелот се препорачува да се печати на двете страни. Панелите се достапни како ПВЦ пена плоча или креда кои се обезбедуваат опционално. Препорачаната дебелина на плочата е 5мм. Плочите се прицврстени во алуминиумски профил со завртки и прилепувачкиот профил ја покрива завртката и обезбедува размахване.

Завртки и ѕидни приклучоци со огнена класификација со CE сертификат за монтирање на ѕид, приложени со производот што ја зголемуваат безбедноста на производот при употреба. Специјалната завртка со антикорозивна облога е изработена од челик обложен со цинк и пластична чаура изработена од висококвалитетен најлон. Потврдено е за прицврстување на отворено на различни надворешни градежни површини како што се бетон, цврста или саќе тула, шуплив густ или шуплив светлосен агрегат блок, газобетон и цврст камен.

Прицврстувањето е покриено со пластични завршни капачиња за да се обезбеди чиста завршница на производот. Погоден и за внатрешна и за надворешна употреба со соодветен печатен панел. Максималната ширина на панелот е 600 mm или 23,6”. Достапно во должини 1000mm / 39,37″, 1200mm / 47,24″ и 1500mm / 59,05″.

ДОДАТОЦИ

Панел
МАТЕРИЈАЛ : Сребрен анодизиран алуминиум – без панел ТЕЖИНА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕ
ЧЛЕН ПОСТЕР КОПИРАЊЕ СО ПАКУВАЊЕ *WXHXD
UOFG00N100 620 X 1000 mm 600 X 1000 mm 4.600 кг 110 X 1170 X 95 mm
UOFG00N120 620 X 1200 mm 600 X 1200 mm 5.500 кг 110 X 1370 X 95 mm
UOFG00N150 620 X 1500 mm 600 X 1500 mm 6.700 кг 110 X 1670 X 95 мм

* Ш: Ширина В: Висина Д: Длабочина

ПАНЕЛ: 5 мм Пластех ПВЦ пена
ЧЛЕН ПОСТЕР
UYOFG10610 620 X 1000 mm
UYOFG10612 620 X 1200 mm
UYOFG10615 620 X 1500 mm

 

Shopping Cart