Image International

OVAL POP-UP STAND-со клипови

• Најпопуларен стандарден приказ за големи графички прикази.
• Лесен за транспорт со пластична торбичка за носење со рото обликувана.
• Големините се 3×3 и 3×4.
• Светлата се достапни на барање.

ДОДАТОЦИ

                              

Транспортна торба / UPP0110000                                 Светло / UYUP367130

 

Штандот пајак  имаат пренослив и практичен систем на панели. Алуминиумските профили кои можат да се ротираат за 0-360 степени се издржливи и издржливи за долготрајна употреба. Бидејќи сите панели имаат структура што лесно се отвора, можете лесно да ја промените позадината внатре. Можете да креирате сопствен изложбен штанд користејќи еден или неколку комплети заедно.

Стенд за пајак; Тоа е идеален производ што може да се користи за прикажување на пораката и рекламата во средини како што се саеми, изложби и семинари.Широките панели ги формираат средните делови, тесните панели  ги формираат рабовите. ПВЦ панел, магнетна прачка и лента се вклучени во цената. ПВЦ панелите што излегуваат од производот се исечени на 680 mm. Страничните панели треба да бидат 650 mm.

Појавните штандови со клипови сè уште се најпопуларниот стандарден приказ за големи прикази на постери. Овие дисплеи се брз и лесен начин да се пласирате себеси или вашата компанија на кој било настан. Цврстата алуминиумска рамка што може да се прошири, прикажува банерот од ткаенина со живописно печатење, на кој може да има лого на вашата компанија, детали за контакт или специјални производи.

Тие се лесни за транспорт, мала тежина, едноставни скокачки прозорци и се пакуваат во пластична кеса за транспорт, обликувана во рото. Промената на графиката е исто толку лесно како и прикачувањето на новиот печатен банер со сублимирани бои. Поп-ап дисплеите имаат различни големини 3×3, 3×4. Панелите се поставени за да се создаде тркалезен дисплеј. Светлата се достапни на барање.

МАТЕРИЈАЛ: Алуминиум ТЕЖИНА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕ
ЧЛЕН МОДЕЛ СО ПАКУВАЊЕ *WXHXD
UPPC120033 Pop-up 3×3 (со чанта) 30.120 кг 410 X 920 X 600 mm
UPPC120034 Pop-up 3×4 (со чанта) 34.550 кг 410 X 920 X 600 mm
UPPC130033 Поп-ап 3×3 (со чанта и осветлување) 30.120 кг 410 X 920 X 600 mm
UPPC130034 Поп-ап 3×4 (со торба и осветлување) 34.550 кг 410 X 920 X 600 mm
МАТЕРИЈАЛ: Алуминиум ТЕЖИНА
ЧЛЕН МОДЕЛ ПВЦ ПАНЕЛ ДРЖАЧ МАГНЕТНА БАРКА МАГНЕТНИ ПРАНГИ СО ПАКУВАЊЕ
ЦЕНТРАЛЕН Кол. СТРАНА Кол. ЦЕНТРАЛЕ Кол. СТРАНА Кол.
UPPC100033 3 X 3 680 X 2280 mm 3 650 X 2280 mm 2 680 X 56 X 2 mm 6 650 X 56 X 0,8 mm 4 1 комплет 18 парчиња 30 m           (1 руло) 21.600 кг
UPPC100034 3 X 4 680 X 2280 mm 4 650 X 2280 mm 2 680 X 56 X 2 mm 8 650 X 56 X 0,8 mm 4 1 комплет 21 ЕЕЗ 30 m            ( 1 руло) 25.310 кг

* Ш: Ширина В: Висина Д: Длабочина

 

Shopping Cart