Image International

OVAL POP-UP STAND-со магнети

• Најпопуларен стандарден приказ за големи графички прикази.
• Лесен за транспорт со пластична торбичка за носење со рото обликувана.
• Големините се 3×3 и 3×4.
• Светлата се достапни на барање.

Pop-up со Magnetic е висококвалитетни ткаенини прикази кои ви овозможуваат да ја прикажете вашата промотивна порака на широк спектар на стилови и големини на банери. Поп-ап штандовите сè уште се најпопуларниот стандарден приказ за големи графички прикази. Алуминиумска рамка која може лесно да се користи, опремена со банер од печатена ткаенина прилагодено, ви овозможува да ја прикажете вашата порака за неколку секунди.

Прославете специјален настан, украсете маса за најавување или претставувајте ја вашата организација на саем или колеџ саем со приказ на банери на маса без напор. Тие се лесни за транспорт, мала тежина, едноставни скокачки прозорци и се пакуваат во пластична кеса за транспорт, обликувана во рото.

Појавните екрани имаат различни големини 3×3, 3×4. Панелите се поставени за да се создаде тркалезен дисплеј. Светлата се достапни кога се бара.

МАТЕРИЈАЛ: Алуминиум ТЕЖИНА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕ
ЧЛЕН МОДЕЛ СО ПАКУВАЊЕ *WXHXD
UPPC220033 Pop-up 3×3 (со чанта) 30.120 кг 410 X 920 X 600 mm
UPPC220034 Pop-up 3×4 (со чанта) 34.550 кг 410 X 920 X 600 mm
UPPC230033 Поп-ап 3×3 (со чанта и осветлување) 30.120 кг 410 X 920 X 600 mm
UPPC230034 Поп-ап 3×4 (со торба и осветлување) 34.550 кг 410 X 920 X 600 mm
МАТЕРИЈАЛ: Алуминиум ТЕЖИНА
ЧЛЕН МОДЕЛ ПВЦ ПАНЕЛ ДРЖАЧ МАГНЕТНА БАРКА МАГНЕТНИ ПРАНГИ СО ПАКУВАЊЕ
ЦЕНТРАЛЕН Кол. СТРАНА Кол. ЦЕНТРАЛЕН Кол. СТРАНА Кол.
UPPC200033 3 X 3 680 X 2262 mm 3 650 X 2265 mm 2 680 X 56 X 2 mm 6 650 X 56 X 0,8 mm 4 1 комплет 18 парчиња 30 m      (1 руло) 22.150 кг
UPPC200034 3 X 4 680 X 2265 mm 4 650 X 2265 mm 2 680 X 56 X 2 mm 8 650 X 56 X 0,8 mm 4 1 комплет 21 ЕЕЗ 30 m      (1 руло) 25.000 кг

* Ш: Ширина В: Висина Д: Длабочина

Shopping Cart