Image International

Овална инфо табла

• Двострана подна држач.
• Црниот ПВЦ во средината на 2 постери
   обезбедува спречување на пренос на светлина.
• Достапен во големини на постер A1, A2, B2 и 20”x30”.

 

ГОЛЕМИНИ

20″ X 30″ (508 X 762 mm), A1 (594 X 841 mm), A2 (420 X 594 mm), B2 (500 X 700 mm)

Oval Poster Board е економичен производ кој се користи на двете страни. Стандардната боја е сребрена. По желба може да се направи црна.

Црниот ПВЦ во средината на двата постери ја спречува пропустливоста. Каналите во рамката овозможуваат лесно менување на постерот со негово возење. 

Производот е спакуван расклопен. Дијаграмот за монтирање и потребните додатоци за монтирање се вклучени во пакувањето. Во пакетот се вклучени 2 заштита за постер и 1 црна позадина

 

МАТЕРИЈАЛ: Сребрен и црн анодизиран алуминиум ТЕЖИНА
ЧЛЕН ПОСТЕР КОПИРАЈ НАДВОРЕШНО (xy) Д1 Д2 Д3 СО ПАКУВАЊЕ
UIBS10N0A2 420 X 594 mm 392 X 566 mm 443 X 617 mm 480 мм 350 мм 902 мм 11.400 кг
UIBS10N0A1 594 X 841 mm 566 X 813 mm 617 X 864 mm 560 мм 358 мм 655 мм 13.400 кг
UIBS10N0B2 500 X 700 mm 472 X 672 mm 523 X 723 mm 560 мм 358 мм 796 мм 12.800 кг
UIBS10N023 508 X 762 mm 480 X 734 mm 531 X 785 mm 560 мм 358 мм 734 мм 12.800 кг

* Ш: Ширина В: Висина Д: Длабочина

Shopping Cart