Image International

ПАНСЕТ ХЕКСАГОНСКА ТАБЕЛА

• Идеално решение со лесна и компактна структура.
• Може да се носат на различни локации
   и да се користат повеќе пати.
• Транспортна торба е достапна на барање.

ДОДАТОЦИ

    Транспортна торба / UYUP074100

Пансет маси имаат лесна и пренослива структура. Алуминиумските профили се издржливи и издржливи за долготрајна употреба.

Бидејќи сите панели имаат структура што лесно се отвора, позадината внатре може лесно да се смени. Благодарение на неговата торба, лесно може да се транспортира до саканото место и лесно да се монтира. Покрај дрвените топ модели, достапни се и бели топ модели.

ПАНСЕТ ХЕКСАГОНСКА МАСА ГОЛЕМА
КОД НА ПРОИЗВОДОТ МОДЕЛ
UPSM007100X5004 БЕЛ ХЕКСАГОН
UPSM007100X5005 ДРВЕН ХЕКСАГОН
ЕКОНОМСКА ТАБЕЛА
КОД НА ПРОИЗВОДОТ ОБЈАСНУВАЊЕ
UPSM007100X5001 ДРВЕНА МАСА
UPSM007100X5000 БЕЛ МЕДФ ТОП
МАТЕРИЈАЛ: Сребро анодизиран алуминиум Позадина: ПВЦ ТЕЖИНА
КОД НА ПРОИЗВОДОТ МОДЕЛ ПВЦ ПАНЕЛ БРОЈ НА ПАНЕЛИ ПОДРАЧЈЕ ЗА ПЕЧАТЕЊЕ
UPSM007100X5004 Бел шестоаголник 1225 X 550 X 935 mm 1
4
878 X 660 mm
878 X 310 mm
19.300 кг
UPSM007100X5005 Дрвен шестоаголник 1225 X 550 X 935 mm 1
4
878 X 660 mm
878 X 310 mm
21.300 кг

Shopping Cart