Image International

PANSET КОНВЕКСНА МАСА – СРЕДНА ГОЛЕМИНА

• Идеално решение со лесна и компактна структура.

• Може да се носат на различни локации

   и да се користат повеќе пати.

• Транспортна торба е достапна на барање.

ДОДАТОЦИ

   Транспортна торба / UYUP074000

• Ефтин шалтер за носење за привремени  настани и мобилни потреби.

• лесно биро кое може да се користи повеќе пати и брзо да се монтира.
• Може да се користи како демо станици или прикази на производи

МАТЕРИЈАЛ: Сребрен анодизиран алуминиумски
ПАНЕЛ: Пластех ПВЦ пена
ТЕЖИНА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕ
ЧЛЕН МОДЕЛ ПАНЕЛ КВАНТИТЕТ СО ПАКУВАЊЕ *WXHXD
UPSM002000 Конвексен 878 X 980 mm 1 20.100 кг 950 X 1180 X 140 mm
878 X 430 mm 2
UPSM008000 Дрво конвексно 878 X 980 mm 1 20.150 кг 950 X 1180 X 140 mm
878 X 430 mm 2

* Ш: Ширина В: Висина Д: Длабочина

Shopping Cart