Image International

PANSET КОНВЕКСНА МАСА

• Идеално решение со лесна и компактна структура.
• Може да се носат на различни локации
   и да се користат повеќе пати.
• Транспортна торба е достапна на барање.

ДОДАТОЦИ

  Транспортна торба / UYUP074000

Пансет маси имаат лесна и пренослива структура. Алуминиумските профили се издржливи и издржливи за долготрајна употреба.

Бидејќи сите панели имаат структура што лесно се отвора, позадината внатре може лесно да се смени.

Благодарение на неговата торба, лесно може да се транспортира до саканото место и лесно да се монтира.

Покрај дрвените топ модели, достапни се и бели топ модели.

 

ПАНСЕТ КОНВЕКСНА МАСА ГОЛЕМА
КОД НА ПРОИЗВОДОТ МОДЕЛ
UPSM008100X5007 БЕЛА КОНВЕКСНА
UPSM008100X5008 ДРВЕН КОНВЕКСЕН
МАТЕРИЈАЛ: Сребро анодизиран алуминиум Позадина: ПВЦ ТЕЖИНА
КОД НА ПРОИЗВОДОТ МОДЕЛ ПВЦ ПАНЕЛ БРОЈ НА ПАНЕЛИ ПОДРАЧЈЕ ЗА ПЕЧАТЕЊЕ ТЕЖИНА НА ПАКЕТОТ
UPSM008100X5007 Бела конвексна 1060 X 930 mm
580 X 930 mm
1
2
980 X 878 mm
430 X 878 mm
20.100 кг
UPSM008100X5008 Дрво конвексно 1060 X 930 mm
580 X 930 mm
1
2
980 X 878 mm
430 X 878 mm
20.150 кг

Shopping Cart