Image International

Пансет

• Пренослива и лесна конструкција на панели за монтирање.
• Рамката може да се позиционира помеѓу 0-360 степени.
• Совршено решение за споделување пораки во големи димензии
   за изложби и презентации.

ДОДАТОЦИ

                             

Пансет црна торба / UYUP076100                 / UYUP075100

 

 

Преносливата и лесна конструкција на панели е одличен штанд за прикажување за изложби, деловни семинари и слични настани. Овие саемски шалтери се направени од лесен материјал. Овие изложбени шалтери се направени од бела пластика со алуминиумска рамка.

Издржливата рамка на Panset може да се позиционира помеѓу 0-360 степени. Рамката на конструкцијата може лесно да се расклопи за да се овозможи брза промена на панелот внатре.

Овој пренослив Panset е одличен начин да ги привлечете клиентите кон вашите производи или услуги со привлечност.

МАТЕРИЈАЛ: Сребрен анодизиран алуминиумски
ПАНЕЛ: Пластех ПВЦ пена
ТЕЖИНА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕ
ЧЛЕН НАДВОРЕШНО (xy) ПАНЕЛ HEADER СО ПАКУВАЊЕ *WXHXD
UPNS000035 3500 X 2300 mm 700 X 1000 mm 300 X 700 mm 35.950 кг 350 X 760 X 140 mm
760 X 1120 X 140 mm
760 X 1120 X 140 mm
UPNS000034 2800 X 2300 mm 700 X 1000 mm 300 X 700 mm 29.530 кг 350 X 760 X 120 mm
760 X 1120 X 120 mm
760 X 1120 X 120 mm
UPNS000033 2100 X 2300 mm 700 X 1000 mm 300 X 700 mm 22.660 кг 350 X 760 X 80 mm
760 X 1120 X 80 mm
760 X 1120 X 80 mm

* Ш: Ширина В: Висина Д: Длабочина

Shopping Cart