Image International

PAPER BOARD – Огласна табла

• Отворете го дизајнираниот држач за хартија
• Две бои во една рамка 
• 2 проѕирни пластични штипки за секоја хартија
• Три опции за презентација како 4XA4;6Xa4;9Xa4
• Вклучен е капакот на постерот против отсјај 
• Опционални закачалки за лесно монтирање

ГОЛЕМИНИ

4 X A4 (210 X 297 mm), 6 X A4 (210 x 297 mm), 9 X A4 (210 x 297 mm)

 

Хартиената табла е отворачка со две бои во една рамка дизајнирана за држач за хартија, погодна за внатрешна употреба. Со оваа хартиена табла можете да прикажете три опции за презентација како 4XA4;6Xa4;9Xa49, во иста рамка, во исто време. 

Друга карактеристика на оваа хартиена табла е проѕирното, неблескаво положување на капакот што ги штити вашите влошки од прашина и нечистотија, ги одржува исправени и затегнати во рамката, но го спречува отсјајот за удобен изглед. Надворешните алуминиумски профили со црна завршница се фиксирани, а внатрешните алуминиумски страни со сребрена завршница работат исто како обична рамка за прицврстување. Така, лесно е да ги ажурирате вашите постери. Направете внатрешно кадрирање, поставете ги вашите постери и лежењето над, а потоа затворете ја рамката.

Лобиите на деловните згради, хотелите, канцелариите, училиштата и влезовите на јавните места се средини во кои оваа хартиена табла може да се користи за нивната потреба за прикажување различни и многу информации или промоција во исто време.

МАТЕРИЈАЛ : Сребрен анодизиран алуминиум ПРОФИЛ : 40 mm 45 0 ТЕЖИНА
ЧЛЕН НАДВОРЕШНО (xy) ПОВРШИНА НА ХАРТИЈА КАПАЦИТЕТ ОПИС СО ПАКУВАЊЕ
UPB405BN04 522 X 694 mm 442 X 614 mm 4 X A4 Црно-сребрена 2.050 кг
UPB405BN06 742 X 694 mm 662 X 614 mm 6 X A4 Црно-сребрена 2.900 кг
UPB405BN09 742 X 999 mm 662 X 919 mm 9 X A4 Црно-сребрена 4.100 кг
UPB405NB04 522 X 694 mm 442 X 614 mm 4 X A4 Сребрено-црно 2.050 кг
UPB405NB06 742 X 694 mm 662 X 614 mm 6 X A4 Сребрено-црно 2.900 кг
UPB405NB09 742 X 999 mm 662 X 919 mm 9 X A4 Сребрено-црно 4.100 кг

* Ш: Ширина В: Висина Д: Длабочина

Shopping Cart