Image International

Паркинг стопери

„Забрането паркирање“ е двостран држач , може да се брендира со фолија. Можете да го користите и за обележување на паркинг простор и за рекламни цели. 

Ние нудиме неколку модели: правоаголни, кружни и заоблени.

Ознаката   „Забрането паркирање“ е двостран држач , може да се брендира со фолија. Можете да го користите и за обележување на паркинг простор и за рекламни цели. 

Телото е изработена од метална цевка сиво обоена. Печатениот простор е изработен од ПВЦ материјал со дебелина од 5мм финално обработена

Ние нудиме неколку модели: правоаголни, кружни и заоблени.

Правоаголен – Сив UPYK000000   390 x 510 mm
Полукруг – Сив UPYTD00000   470 x 470 mm
Круг – Сив UPYYD00000 470 x 490 mm
Shopping Cart