Image International

ПЕТИТ промоштанд

• Извонреден бројач за изложбени производи
   и дистрибуција на примероци.
• Изработен бел пластичен материјал.
• Предниот панел и горниот заглавие нудат простор
   за печатење постер.
• Пренослив и лесен за поправка.
• Транспортна торба е достапна на барање.

ДОДАТОЦИ

   Транспортна торба
         UYUP072300

• Извонреден шалтер за изложбени производи
и дистрибуција на примероци.
• Изработен бел пластичен материјал.
• Предниот панел и горниот заглавие нудат простор
 за печатење постер.
• Пренослив и лесен за поправка.
• Транспортна торба е достапна на барање.

МАТЕРИЈАЛ: Пластика ТЕЖИНА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕ
ЧЛЕН ОПИС ГОЛЕМИНА НА ПАНЕЛОТ ГОЛЕМИНА НА КОПИЈА СО ПАКУВАЊЕ *WXHXD
UTS00N3000 Без торба 1596 X 900 mm 1584 X 824 mm 12.220 кг 450 X 1000 X 170 mm
UTS00N3100 Со торба 1596 X 900 mm 1584 X 824 mm 12.740 кг 450 X 1000 X 170 mm

* Ш: Ширина В: Висина Д: Длабочина

 

Shopping Cart