Image International

Поликарбонат профил H

Дебелина (мм)
4, 6, 8, 10, 16
Должина (мм)
6000
Боја
транспарента

Поликарбонатниот профил H  се користи за правилно спојување на поликарбонатните плочи.

Неговата улога е да ги елиминира звуците предизвикани од линеарното ширење на поликарбонатот, да запечати, заштити и да даде посебен естетски изглед.

Технички спецификации

Дебелина (мм)
4, 6, 8, 10, 16
Должина (мм)
6000
Боја
транспарента
Shopping Cart