Image International

Поликарбонат профил U

Дебелина (мм)
4, 6, 8, 10, 16
Должина (мм)
2100 
Боја
транспарентна

Поликарбонатниот профил U  се користи за да се постигне правилен спој на поликарбонатните плочи.

Неговата улога е да ги елиминира звуците предизвикани од линеарното ширење на поликарбонатот, да запечати, заштити и да даде посебен естетски изглед.

Технички спецификации

Дебелина (мм)
4, 6, 8, 10, 16
Должина (мм)
2100 
Боја
транспарентна

 

Shopping Cart