Image International

Поликарбонат шајбна

 

Дебелина (мм)
7
Дијаметар (мм)
39
Боја
транспарентен

Поликарбонатната шајбна е универзален прицврстувачки елемент, а неговата главна цел е: силно и издржливо фиксирање на поликарбонатните плочи на металната конструкција и многу добра топлинска изолација во местата за прицврстување, со што се формира бариера против навлегувањето на надворешни влијанија и врнежите подконструкција

Поликарбонатната шајбна мора да има супериорен квалитет, да биде безбедна, отпорна на надворешни влијанија и механички напрегања.

Оваа шајбна е во транспарентна боја , има дијаметар од 39 mm и дебелина од 7 mm .

 

Технички спецификации

Бренд
POLICAM
Дебелина (мм)
7
Дијаметар (мм)
39
Боја
транспарентна
Метод на пакување
25 парчиња / кеса
Shopping Cart