Image International

Поп-ап маса

• Лесно нискобуџетно решение кое може да се
   носи на различни локации.
• Достапно за повторна употреба за многу настани.
• Не се потребни алатки за монтирање.

Promoststands имаат пренослив и практичен систем на панели. Алуминиумските профили кои можат да се ротираат под агол од 0-360 степени се издржливи и издржливи за долготрајна употреба. Бидејќи сите панели имаат структура што лесно се отвора, можете лесно да ја промените позадината внатре. Можете да креирате сопствен изложбен штанд користејќи еден или неколку комплети заедно.Можете исто така да ги користите торбите за држач за пајак како маса со панелот за миленичиња и преклопната горна маса што доаѓа пред неа.Појавната маса со тврдо куќиште може да се користи на отворено долго време без деформација. Тоа е алтернатива на штандот за промоција.Можете да ги чувате вашите брошури со каталог во чантата и лесно да ги носите благодарение на неговите тркала. Додека стандардниот е црн со дрвен горен дел, има и модел со дрвен врв.

ТАБЕЛА ЗА ПОПУВАЊЕ SPIDER (црн врв)
КОД НА ПРОИЗВОДОТ ПОДРАЧЈЕ ЗА ПЕЧАТЕЊЕ
UPP0115020 1570 X 755 mm
SPIDER POP-UP ТАБЕЛА: 0,50 mm, црн ПВЦ панел ТЕЖИНА
КОД НА ПРОИЗВОДОТ МОДЕЛ ПВЦ ПАНЕЛ ПОДРАЧЈЕ ЗА ПЕЧАТЕЊЕ ГОРНА ТАБЕЛА МАГНЕТНИ ТЕЖИНА НА ПАКЕТОТ
UPP0115010 Црн Топ 1620 X 800 mm 1550 X 755 mm 700 X 500 mm 1 13.810 кг

Shopping Cart