Image International

Попаметна RGB LED лента – SMARTER+

$1.00

Економични паметни RGB LED ленти нудат високи перформанси во вашите внатрешни апликации.

  • Економски
  • 5050 RGB чип
  • DC 12V
  • ПХБ од 10 мм
  • 60 LED диоди/М
  • Затворен
  • 14,4 W
Shopping Cart