Image International

Hexus внатрешна маса Тип Константен напон LED напојување

$1.00

• Адаптер за тип на работна маса
• Постојан напон
• 12V
• IP20
• 2 години гаранција
• 36W-60W

КОД НАПОН V МОЌТА В ТЕКОВЕН А ГОЛЕМИНА MM IP КЛАСА тип ГАРАНЦИЈА
100387 12V 36 W 3 А 119X52X32 IP20 ТИП НА БИРО 2 ГОДИНИ
100388 12V 60 W 5 А 120Х53Х32 IP20 ТИП НА БИРО 2 ГОДИНИ
Shopping Cart