Image International

Hexus B квалитетна нано-хибридна LED лента за отворено

$1.00

LEDRonics нано-хибридните LED ленти на отворено ви нудат многу опции за температурата на бојата.

  • Економска серија
  • 2835 и 3528 LED чипови
  • DC 12V
  • Ширина на ПХБ од 10 мм
  • 60 LED диоди/М
  • Нано-хибриден слој
  • IP 65
  • 5 m во ролна
КОД ЧИП LED КОЛ В В Л РАБОТНА ОКОЛИНА ГОЛЕМИНА НА ПХБ ПАКЕТ БОЈА КЕЛВИН
100585 2835 60 12 9.6 16 ОТВОРЕНО 10ММ Х 5М 5М/РОЛНА БЕЛО 10.000
100586 2835 60 12 9.6 16 ОТВОРЕНО 10ММ Х 5М 5М/РОЛНА ДНЕВНА СВЕТЛИНА 3.000
Shopping Cart