Image International

Попаметни LED флуоресцентни

$1.00

Попаметните LED флуоресценти се разноврсен, моќен и паметен начин за прилагодување на технологијата за LED осветлување. Ги намалува вашите сметки за електрична енергија со големи заштеди.

Користејќи го истиот приклучок како и традиционалните флуоресцентни светилки, лесно е да се инсталираат и троши помалку енергија, обезбедувајќи подобро осветлување додека правите значителна разлика во вашите сметки.

  • Произведено во Турција.
  • Економски
  • 500K природна бела боја
  • Употреба во затворен простор
  • Агол од 120 0
  • Висина од 60 и 120 см
  • AC 220V
  • 9W и 18W
Shopping Cart