Image International

ПОСТЕР ТАБЛА НА НОГА

Еднострано / Двострано
• Акрилни полици и тркала со една или две страни може да се
   додадат на инфо таблите
• Антирефлексниот PET капак е претставен во секоја единица.
• Рамката за прицврстување на профилот од 32 mm овозможува прикажување на информациите.

ГОЛЕМИНИ

A1 (594 X 841 mm), B1 (700 X 1000 mm), B2 (500 X 700 mm)

ДОДАТОЦИ

Еднострана акрилна полица       Двострана акрилна полица
    

Еднострана, слободно стоечка табла за постер има тело од 43 mm и рамка од 25 mm. По желба, може да се додадат плекси полица и тркала. Неговата висина е 1760 mm, а дебелината на куќиштето е 43 mm. Антирефлексната заштита е достапна кај сите модели. Акрилната полица не е вклучена во цената.

Производот е спакуван расклопен. Дијаграмот за монтирање и потребните додатоци за монтирање се вклучени во пакувањето. Може да се произведува и на тркала по нарачка. Акрилните полици не се вклучени во производот и може да се нарачаат посебно.

ДНОСТРАНА: Сребрен анодизиран алуминиум ТЕЖИНА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕ Полица: 4 мм акрилик
ЧЛЕН ПОСТЕР X Y СО ПАКУВАЊЕ *WXHXD ЕДНОСТРАНА МАКС. КАПАЦИТЕТ
UIB200TNA1 594 X 841 mm 756 мм 680 мм 8.800 кг 770 X 1780 X 70 mm UYRT0003A4 3 X A4
UIB200TNB2 500 X 700 mm 660 мм 584 мм 8.000 кг 660 X 1780 X 70 mm UYRT0002A4 2 X А4
UIB200TNB1 700 X 1000 mm 860 мм 784 мм 11.000 кг 870 X 1780 X 70 mm UYRT0003A4 3 X A4
ДВОСТРАНА: Сребрен анодизиран алуминиум ТЕЖИНА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕ Полица: 4 мм акрилик
ЧЛЕН ПОСТЕР X Y СО ПАКУВАЊЕ *WXHXD ДВОСТРАНО МАКС. КАПАЦИТЕТ
UIB200CNA1 594 X 841 mm 756 мм 680 мм 11.100 кг 770 X 1780 X 70 mm UYRC0003A4 6 X A4
UIB200CNB2 500 X 700 mm 660 мм 584 мм 9.500 кг 660 X 1780 X 70 mm UYRC0002A4 4 X A4
UIB200CNB1 700 X 1000 mm 860 мм 784 мм 13.750 кг 870 X 1780 X 70 mm UYRC0003A4 6 X A4

* Ш: Ширина В: Висина Д: Длабочина

Shopping Cart