Image International

Повеќеџебни диспензери за летоци

• Транспарентна хартија и држач за брошура.
• На логото може да се испечати калап со вбризгување.
• Достапни се големини A4x3, A5x3, 1/3 A4x3 и 1/3A4x4.

 

ГОЛЕМИНИ

A4 (210 X 297 mm), A5 (148 X 210 mm)

Преклопен држач за брошура за работна површина со чиста површина; се издвојува како практично и економично решение за прикажување на материјали како што се каталози, брошури и картички. Постојат 3-слојни и 4-слојни модели во големини A4, A5, 1/3 A4.

Има чиста површина. Постојат 3-слојни и 4-слојни модели во големини A4, A5, 1/3 A4. Тоа е практично и економично решение за прикажување на материјали како што се каталози, брошури, картички. Се произведува во калап за инјектирање.

МАТЕРИЈАЛ: Јасно ТЕЖИНА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕ
ЧЛЕН ПОСТЕР ОПИС СО ПАКУВАЊЕ *WXHXD
UMSD003000 210 X 297 mm А4 X 3 Портрет 2.100 кг 350 X 410 X 470 mm (4 парчиња)
UMSD003050 100 X 210 mm 1/3 A4 X 4 Портрет 7.750 кг 380 X 700 X 360 mm (18 парчиња)
UMSD004000 148 X 210 mm A5 X 3 Портрет 6.280 кг 380 X 560 X 350 mm (12 парчиња)
UMSD005000 100 X 210 mm 1/3 A4 X 3 Портрет 8.600 кг 380 X 830 X 250 mm (20 парчиња)

* Ш: Ширина В: Висина Д: Длабочина

 

Shopping Cart