Image International

Правоаголен промоштанд

• Погоден за секаков вид на промотивни настани
   за промоција на малопродажба.
• Производ за заштеда на залиха со внатрешни полици.
• Опциите за полицата и заглавието обезбедуваат повеќе простор
   за да се види промоцијата од далечина.
• Пренослив и лесен за поправка.
• Транспортна торба е достапна на барање.

Промоштандовите имаат пренослив и практичен систем на панели. Алуминиумските профили кои можат да се ротираат за 0-360 степени се издржливи и издржливи за долготрајна употреба. Бидејќи сите панели имаат структура што лесно се отвора, можете лесно да ја промените позадината внатре. Можете да креирате сопствен изложбен штанд користејќи еден или неколку комплети заедно.

Има носивост од 70 килограми. Предната плоча е 10 mm бела брановидна PP. Горните и долните маси се со бела ПВЦ пена од 16 mm. Средната полица е медијапан од 5 mm. Има 3 различни модели: Angular, Pediment, Angular и Folded Angular.

МАТЕРИЈАЛ: Пластика ТЕЖИНА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕ
ЧЛЕН ОПИС ГОЛЕМИНА НА ПАНЕЛОТ ГОЛЕМИНА НА ПЕЧАТЕЊЕ СО ПАКУВАЊЕ *WXHXD
UTSD000909 без торба, без филц, без полица 1849 X 892 mm 1815 X 865 mm 11.500 кг 535 X 940 X 70 / 200 X 940 X 200 mm
UTSD020909 со заглавие, без торба, без филц, без полица 1849 X 892 mm 1815 X 865 mm 14.300 кг 535 X 940 X 95 / 200 X 1240 X 200 mm
UTSD010912 Полица без торба, без филц, без полица 1849 X 892 mm 1815 X 865 mm 14.500 кг 570 X 1040 X 95 / 200 X 940 X 200 mm
UYP0TSD010 Само внатрешна полица, бела 850 X 450 mm 1.750 кг 855 X 455 X 7 мм
UYP0TSD020 Внатрешна полица само за заглавие, бела 850 X 450 mm 1.750 кг 855 X 455 X 7 мм
UYP0TSD03G Само сивиот филц со велкро. 1870 X 865 mm 1870 X 865 mm 0.360 кг 250 X 250 X 100 mm

* Ш: Ширина В: Висина Д: Длабочина

ДОДАТОЦИ

                  

Велкро ролна / UYP0TS0030           Сив филц / UYP0TSD03G             Торба за носење / UYP0TS1050

 

Shopping Cart