Image International

Пренослив Zick-Zack

• Комплет за држач за брошура што се преклопува за внатрешна употреба.
• Алуминиумски и акрилни модели се опции.
• Капацитетот на држачите за брошура 4 x А4 е стандарден.
• Доаѓа со торбичка за транспорт на текстил.

ГОЛЕМИНИ

3 X A4 (210 X 297 mm),

• Комплет за држач за брошура што се преклопува за внатрешна употреба.
• Алуминиумски и акрилни модели се опции.
• Капацитетот на држачите за брошура 4 x А4 е стандарден.
• Доаѓа со торбичка за транспорт на текстил.

ДОДАТОЦИ

Торба за транспорт на текстил – UYUP072000

 

МАТЕРИЈАЛ: RAL 9006 прав обложен
алуминиум и проѕирна
полица: алуминиумски и акрилни опции
ТЕЖИНА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕ ТЕЖИНА
ЧЛЕН МОДЕЛИ КАПАЦИТЕТ СО ПАКУВАЊЕ *WXHXD СО ЧАНТА СО ЧЕШТА И ПАКУВАЊЕ
UZZPAL0001 Алуминиум 3 X A4 5.500 кг 480 X 480 X 300 mm 7.500 кг 7.900 кг
490 X 510 X 310 mm
UZZPAC0001 Акрилик 3 X A4 5.000 кг 480 X 480 X 300 mm 7.000 кг 7.400 кг
490 X 510 X 310 mm
UYUP072000 Торба 3 X A4 2.400 кг 490 X 510 X 310 mm 2.400 кг

* Ш: Ширина В: Висина Д: Длабочина

Shopping Cart