Image International

Приказни табли

Има 3 различни модели

Подлога од плута, суво бришење/Магнетна површина,

Комбинирана подлога од плута и перфориран челик . 

• 4 x A4, 6 x A4, 9 x A4 и 12 x A4 се достапни капацитети за хартија.

• Има 3 различни модели ( Подлога од плута, суво бришење/Магнетна површина, /Комбинирана подлога од плута и перфориран челик) .                                                                                                                                                  • 4 x A4, 6 x A4, 9 x A4 и 12 x A4 се достапни капацитети за хартија.
• Може да се користи во положби за портрет и пејзаж.
• Отпорен на временски услови со користење на достапност со внатрешна изолација за истекување на вода.
• Ширината на профилот е 45 mm, а длабочината на куќиштето е 36 mm.
• Секоја единица вклучува завртки за монтирање и приклучоци.
• Максимална димензија 1200 x 2000 mm.

МАГНЕТНА / МАТЕРИЈАЛ: Сребрен анодизиран алуминиум

МАТЕРИЈАЛ: Сребрен анодизиран алуминиум ТЕЖИНА
ЧЛЕН НАДВОРЕШНО (xy) ГОЛЕМИНА НА ПОСТЕР КОПИРАЈ КЛУЧ СО ПАКУВАЊЕ
USBN2004A4 585 X 755 mm 495 X 665 mm 483 X 653 mm 4 X A4 1 6.000 кг
USBN2006A4 585 X 1075 mm 495 X 985 mm 483 X 973 mm 6 X A4 2 8.350 кг
USBN2009A4 815 X 1075 mm 725 X 985 мм 713 X 973 мм 9 X A4 2 11.600 кг
USBN2012A4 1045 X 1075 mm 955 X 985 mm 943 X 973 mm 12 X A4 2 14.210 кг

ПЛУТЕНА / МАТЕРИЈАЛ:  Сребрен анодизиран алуминиум

МАТЕРИЈАЛ: Сребрен анодизиран алуминиум ТЕЖИНА
ЧЛЕН НАДВОРЕШНО (xy) ГОЛЕМИНА НА ПОСТЕР КОПИРАЈ КЛУЧ СО ПАКУВАЊЕ
USBN1009A4 815 X 1075 mm 725 X 985 мм 713 X 973 мм 9 X A4 2 12.500 кг
USBN1012A4 1045 X 1075 mm 955 X 985 mm 943 X 973 mm 12 X A4 2 15.400 кг

КОМБИНИРАНА ( МАГНЕТ+ПЛУТА ) МАТЕРИЈАЛ : Сребрен анодизиран алуминиум

МАТЕРИЈАЛ: Сребрен анодизиран алуминиум ТЕЖИНА
ЧЛЕН НАДВОРЕШНО (xy) ГОЛЕМИНА НА ПОСТЕР КОПИРАЈ КЛУЧ СО ПАКУВАЊЕ
USBN3004A4 585 X 755 mm 495 X 665 mm 483 X 653 mm 4 X A4 1 8.250 кг
USBN3006A4 585 X 1075 mm 495 X 985 mm 483 X 973 mm 6 X A4 2 11.000 кг
USBN3009A4 815 X 1075 mm 725 X 985 мм 713 X 973 мм 9 X A4 2 15.100 кг
USBN3012A4 1045 X 1075 mm 955 X 985 mm 943 X 973 mm 12 X A4 2 19.000 кг

 

Shopping Cart