Image International

ПРОМОШТАНД АГОЛЕН

• Погоден шалтер за изложби, демонстрации
   и други видови презентации.
• Изработен бел пластичен материјал.
• Достапен за секаков вид декорација.
• Се преклопува и се монтира.
• Транспортна торба е достапна на барање.

ДОДАТОЦИ

       Транспортна торба / UYUP072200

Изработен е од полистирен материјал.

Неговата стандардна боја е бела.

Педиментот е пренослив.

Областа за печатење се состои од една позадина.

Благодарение на полицата на задната страна, производите може лесно да се складираат.

МАТЕРИЈАЛ: Пластика ТЕЖИНА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕ
ЧЛЕН ОПИС ГОЛЕМИНА НА ПАНЕЛОТ ГОЛЕМИНА НА КОПИЈА СО ПАКУВАЊЕ *WXHXD
UTS00N5000 Без торба 2004 X 900 mm 1992 X 824 mm 13.600 кг 550 X 950 X 160 mm
UTS00N5100 Со торба 2004 X 900 mm 1992 X 824 mm 14.100 кг 550 X 950 X 160 mm

* Ш: Ширина В: Висина Д: Длабочина

Shopping Cart