Image International

ПРОМОШТАНД ОВАЛЕН

Тој е посоодветен за честа употреба од другиот модел. Тоа е стилски производ кој може да се користи во промоции на производи. Многу е брз и лесен за инсталирање.

Изработен е од полистирен материјал. Неговата стандардна боја е бела. Педиментот е пренослив. Областа за печатење се состои од една позадина. Благодарение на полицата на задната страна, производите може лесно да се складираат.

Тој е посоодветен за честа употреба од другиот модел. Тоа е стилски производ кој може да се користи во промоции на производи. Многу е брз и лесен за инсталирање.

Изработен е од полистирен материјал. Неговата стандардна боја е бела. Педиментот е пренослив. Областа за печатење се состои од една позадина. Благодарение на полицата на задната страна, производите може лесно да се складираат.

ПРОМОЦИСКИ СТАНД (Со чанта)
КОД НА ПРОИЗВОДОТ ГОЛЕМИНА НА ПРИКАЗ
UTS00N1000 (овална) 1700 X 800 mm

 Промоција штанд Овална печатење област

Големина на панелот: 1872 x 890 mm
Визуелно поле: 1700 x 800 mm
фронтално: 920 x 200 mm

Очигледната висина е 800 mm, бидејќи панелот со висина од 890 mm е вметнат 45 mm во горните и долните маси. е Бидејќи десната и левата страна се ротираат 400 mm наназад, видливата површина е 900 x 800 mm (Ширина X Висина).

Shopping Cart