Image International

ПРОМОШТАНД – ЗАОКРУЖЕН

• Погоден за секаков вид на промотивни настани
   за промоција на малопродажба.
• Производ за заштеда на залихи со внатрешни полици.
• Опциите за полицата и заглавието обезбедуваат повеќе простор
   за да се види промоцијата од далечина.
• Пренослив и лесен за поправка.
• Транспортна торба е достапна на барање.

ДОДАТОЦИ

          

 UYP0TS0030                    UYP0TSR03G                  YP0TS3050
 

 

 

 

Промоштандовите имаат пренослив и практичен систем на панели. Алуминиумските профили кои можат да се ротираат за 0-360 степени се издржливи и издржливи за долготрајна употреба. Бидејќи сите панели имаат структура што лесно се отвора, можете лесно да ја промените позадината внатре. Можете да креирате сопствен изложбен штанд користејќи еден или неколку комплети заедно.

Тој е посоодветен за честа употреба од другиот модел.Тоа е стилски производ што може да се користи во промоции на производи. Има носивост од 70 килограми. Има и фронтонирани и преклопени модели.

МАТЕРИЈАЛ: Пластика ТЕЖИНА
ЧЛЕН ОПИС ГОЛЕМИНА НА ПАНЕЛОТ ГОЛЕМИНА НА ПЕЧАТЕЊЕ СО ПАКУВАЊЕ
UTSR000609 без торба, без филц, без полица 1238 X 892 mm 1204 X 865 mm 7.500 кг
UTSR020609 со заглавие, без торба, без филц, без полица 1238 X 892 mm 1204 X 865 mm 10.200 кг
UTSR010612 Полица без торба, без филц, без полица 1238 X 892 mm 1204 X 865 mm 9.700 кг
UYP0TSR010 Само внатрешна полица, бела 550 X 415 mm 0.900 кг
UYP0TSR020 Внатрешна полица само за заглавие, бела 550 X 415 mm 0.900 кг
UYP0TSR03G Само сивиот филц со велкро. 1253 X 865 mm 1253 X 865 mm 0.310 кг

* Ш: Ширина В: Висина Д: Длабочина

Shopping Cart