Image International

PS ПАРКИНГ СТОПЕР

• Двострана затка како знак на тротоарот.
• Погоден за инк-џет печатење и фолио со лепило.
• За пишување може да се користат пенкала со креда на база на вода.
• Лесно се подига и се движи.

ДОДАТОЦИ  Маркер за кулер / UYKLM1251

ГОЛЕМИНИ  500 X 880 mm,

Дизајниран како обична пластична тротоарска плоча, производот со име PS Park не е направен е двостран. Изработен е од полистирен материјал. Погоден е за дигитално печатење и апликации за фолија. Лесно може да се транспортира и инсталира. Областа за печатење е 480x815mm. Оние со црна позадина може да се напишат со креда.

МАТЕРИЈАЛ: Полистирен ТЕЖИНА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕТО ТЕЖИНА
КОД НА ПРОИЗВОДОТ МЕРЕЊЕ ВИДЛИВА ПОДРАЧЈЕ МОДЕЛ ТЕЖИНА НА ПАКЕТОТ
UPYP000000 500 X 880 mm 480 X 815 mm Класичен PS Board 4.300 кг
UPYPE00000 500 X 880 mm 480 X 815 mm Напишано со пенкало 4.300 кг
UPYP001000 500 X 880 mm 480 X 815 mm Напишано со креда 4.300 кг

Shopping Cart