Image International

Quick Banners (Double Sided)-двострани

• Флексибилна и мобилна стегач за постер.
• Дизајниран како практичен сет може да се носи.
• Доаѓа со чанта.

 

ГОЛЕМИНИ

700 X 2000 mm,800 X 2000 mm,900 X 2000 mm, 1000 X 2000 mm,

Двостраните штандови за брз банер создаваат стилски, паметен изглед и ефективни рекламни простори со нивните висококвалитетни сребрени елоксирани алуминиумски стеги. Овие закачалки за банер доаѓаат со платнена торба за носење што ја прави лесна за носење и ги штити вашите отпечатоци од абење и кинење за време на транспортот. Сите штандови за брзи банери се продаваат без приспособена графика.

Само чувајте ги вашите двострани брзи банери надвор од вашата просторија за складирање и оставете ги да се претстават за вашиот бренд на многу места на многу начини со печатени винил, платно, ПВЦ пена или хартиени постери. Двостраниот брз банер е совршен банер на саемот со својот патентиран цевка прилагодлива висина. Овој штанд за банер содржи графика од 74,80″ до 86,61″ високи. Обезбедува поголема стабилност во споредба со другите брзи банери поради неговата тешка нога на задната страна.

Брзи штандови за банери испорачани без приспособена графика
Промовирајте го вашиот бренд лесно и по пристапни цени со нашите брзи штандови за банери. 

Дозволете штандовите за брзи банери да работат за вашиот бизнис насекаде

ЧЛЕН НАДВОРЕШНО (xy) ПОСТЕР КОПИРАЈ СО ПАКУВАЊЕ
UQB0C00N72 706 X 2030 mm 700 X 2000 mm 700 X 1970 mm 21.200 кг
UQB0C00N82 806 X 2030 mm 800 X 2000 mm 800 X 1970 mm 23.300 кг
UQB0C00N92 906 X 2030 mm 900 X 2000 mm 900 X 1970 mm 25.950 кг
UQB0C00N12 1006 X 2030 mm 1000 X 2000 mm 1000 X 1970 mm 26.800 кг

Shopping Cart