Image International

РАМКА ЗА РАСТЕГУВАЊЕ

• Рамката го растегнува постерот од 4 агли.
• Лесно се менува постерот со пластични штипки.
• Достапни се големини од А4 до Б1. 

ГОЛЕМИНИ

A1 (594 X 841 mm), A2 (420 X 594 mm), A3 (297 X 420 mm), A4 (210 X 297 mm), B1 (700 X 1000 mm), B2 (500 X 700 mm)

Бојата е сребрена анодизирана, која е лесен и стилски производ. Пружините на внатрешните рабови го одржуваат затегнат постерот, пластичните штипки обезбедуваат лесно менување на постерот . Може да се монтира на ѕид со две држачи за U закачалка или можете да го користите со закачување од таванот.

Се испорачува расклопувано во една картонска цевка. Прирачникот за инсталација е вклучен во секое пакување. Секој пакет на производи вклучува 4 аголни штипки и 2 закачалки.

Се препорачува да се испечати сликата на хартија. Винил или текстилен материјал може да ги истегне деформира аголните пружини. Додатоци како вакум закачалка и јаже може да се нарачаат посебно.

МАТЕРИЈАЛ: СРЕБРО ИЗБРАН АЛУМИНИУМ ТЕЖИНА
КОД НА ПРОИЗВОДОТ НАДВОРЕШНА ДИМЕНЗИЈА (xy) ГОЛЕМИНА НА ПОСТЕР Спакувани
UPSCN000A4 310 X 397 мм 210 X 297 мм 0,220 кг
UPSCN000A3 397 X 520 mm 297 X 420 mm 0,265 кг
UPSCN000A2 520 X 694 mm 420 X 594 mm 0,340 кг
UPSCN000A1 694 X 941 мм 594 X 841 мм 0,432 кг
UPSCN000B2 600 X 800 mm 500 x 700 mm 0,380 кг
UPSCN000B1 800 X 1100 mm 700 X 1000 mm 0,510 кг

Shopping Cart