Image International

Restaurant Board 3 x A4

• Тешка надворешна табла за прикажување менија.
• Лесно е да се смени пораката за
   посетените сообраќајни области.
• Подлога со црн чекан обложена со прав.
• Погоден за надворешна употреба.

ДОДАТОЦИ

Магнетни копчиња

ГОЛЕМИНИ

A4 (210 X 297 mm)

 

• Тешка надворешна табла за прикажување менија.
• Лесно е да се смени пораката за
   посетените сообраќајни области.
• Подлога со црн чекан обложена со прав.
• Погоден за надворешна употреба.

МАТЕРИЈАЛ: Црно и црно зачукувано
во прав
ТЕЖИНА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕ
ЧЛЕН КАПАЦИТЕТ ОПИС СО ПАКУВАЊЕ *WXHXD
UMBO0B03A4 3 X A4 Црното 23.600 кг 220 X 1120 X 70 mm
580 X 720 X 80 mm
610 X 70 X 8 mm
UMBO0N03A4 3 X A4 Чекан црно 23.600 кг 220 X 1120 X 70 mm
580 X 720 X 80 mm
610 X 70 X 8 mm

* Ш: Ширина В: Висина Д: Длабочина

Shopping Cart