Image International

Reversible Flipcharts

• Двострано и реверзибилно користење.
• Површината на таблата е достапна за
   магнетна употреба и за сушење.
• Погоден за училишта и канцеларии.
• Стегач за хартија на врвот за презентирање трудови.

ГОЛЕМИНИ

B1 (700 X 1000 mm)

• Стегач за хартија на врвот за презентирање трудови.

МАТЕРИЈАЛ: челик и алуминиум ТЕЖИНА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕ
ЧЛЕН ГОЛЕМИНА НА ТАБЛАТА ПОДРАЧЈЕ ЗА ПИШУВАЊЕ БОЈА СО ПАКУВАЊЕ *WXHXD
TWYFC66601 700 X 1000 mm 640 x 905 mm Бело 9.700 кг 825 X 1145 X 75 mm

* Ш: Ширина В: Висина Д: Длабочина

Shopping Cart