Image International

Систем за ѕидни знаци 105мм

• Монтирање со различни големини во 4 типа на алуминиумски профили.
• Доаѓа со двострана лента и една вшмукување чаша.
• Анти-рефлекс преден капак за заштита.

• Монтирање со различни големини во 4 типа на алуминиумски профили.
• Доаѓа со двострана лента и една вшмукување чаша.
• Анти-рефлекс преден капак за заштита.

СИСТЕМ ЗА ЅИДНИ ЗНАКИ 105 MM : Сребрен анодизиран алуминиум ТЕЖИНА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕ
ЧЛЕН МОДЕЛ НАДВОРЕШНО (xy) ПОСТЕР КОПИРАЈ СО ПАКУВАЊЕ *WXHXD
UDS105NA25 Рамен завршна капа 120 X 256 mm 105 X 250 mm 99 X 250 mm 2.350 кг 270 X 290 X 100 mm
UDS105NA30 Рамен завршна капа 120 X 306 mm 105 X 300 mm 99 X 300 mm 2.830 кг 270 X 340 X 100 mm
UDS105NA35 Рамен завршна капа 120 X 356 mm 105 X 350 mm 99 X 350 mm 3.260 кг 270 X 390 X 100 mm
UDS105NA40 Рамен завршна капа 120 X 406 mm 105 X 400 mm 99 X 400 mm 3.740 кг 270 X 440 X 100 mm
UDS105NA50 Рамен завршна капа 120 X 506 mm 105 X 500 mm 99 X 500 mm 4.700 кг 270 X 540 X 100 mm
UDS105NA60 Рамен завршна капа 120 X 606 mm 105 X 600 mm 99 X 600 mm 5.860 кг 270 X 640 X 100 mm
UDS105NB25 Лак крајна капа 120 X 256 mm 105 X 250 mm 99 X 244 mm 2.350 кг 270 X 290 X 100 mm
UDS105NB30 Лак крајна капа 120 X 306 mm 105 X 300 mm 99 X 294 mm 2.830 кг 270 X 340 X 100 mm
UDS105NB35 Лак крајна капа 120 X 356 mm 105 X 350 mm 99 X 344 mm 3.260 кг 270 X 390 X 100 mm
UDS105NB40 Лак крајна капа 120 X 406 mm 105 X 400 mm 99 X 394 mm 3.740 кг 270 X 440 X 100 mm
UDS105NB50 Лак крајна капа 120 X 506 mm 105 X 500 mm 99 X 494 mm 4.700 кг 270 X 540 X 100 mm
UDS105NB60 Лак крајна капа 120 X 606 mm 105 X 600 mm 99 X 594 мм 5.860 кг 270 X 640 X 100 mm

* Ш: Ширина В: Висина Д: Длабочина

Shopping Cart