Image International

Систем за ѕидни знаци 52мм

• Монтирање со различни големини во 4 типа на алуминиумски профили.
• Доаѓа со двострана лента и една вшмукување чаша.
• Анти-рефлекс преден капак за заштита.

Монтирање со различни големини во 4 типа на алуминиумски профили.
Доаѓа со двострана лента и една вакум гума.
Анти-рефлекс преден капак за заштита.

 

КОД МОДЕЛ НАДВОРЕШНО ПОСТЕР
UDS520NA10 Рамен завршна капа 68 X 106 mm 52 X 100 mm 46 X 100 mm
UDS520NA15 Рамен завршна капа 68 X 156 mm 52 X 150 mm 46 X 150 mm
UDS520NA20 Рамен завршна капа 68 X 206 mm 52 X 200 mm 46 X 200 mm
UDS520NA25 Рамен завршна капа 68 X 256 mm 52 X 250 mm 46 X 250 mm
UDS520NA30 Рамен завршна капа 68 X 306 mm 52 X 300 mm 46 X 300 mm
UDS520NA35 Рамен завршна капа 68 X 356 mm 52 X 350 mm 46 X 350 mm
UDS520NA40 Рамен завршна капа 68 X 406 mm 52 X 400 mm 46 X 400 mm
UDS520NA45 Рамен завршна капа 68 X 456 mm 52 X 450 mm 46 X 450 mm
UDS520NB10 Лак крајна капа 68 X 106 mm 52 X 100 mm 46 X 94 mm
UDS520NB15 Лак крајна капа 68 X 156 mm 52 X 150 mm 46 X 144 mm
UDS520NB20 Лак крајна капа 68 X 206 mm 52 X 200 mm 46 X 194 mm
UDS520NB25 Лак крајна капа 68 X 256 mm 52 X 250 mm 46 X 244 mm
UDS520NB30 Лак крајна капа 68 X 306 mm 52 X 300 mm 46 X 294 mm
UDS520NB35 Лак крајна капа 68 X 356 mm 52 X 350 mm 46 X 344 mm
UDS520NB40 Лак крајна капа 68 X 406 mm 52 X 400 mm 46 X 394 mm
UDS520NB45 Лак крајна капа 68 X 456 mm 52 X 450 mm 46 X 444 mm
Shopping Cart