Image International

Систем за ѕидни знаци 74мм

• Монтирање со различни големини во 4 типа на алуминиумски профили.
• Доаѓа со двострана лента и една вакум гума.
• Анти-рефлекс преден капак за заштита.

Монтирање со различни големини во 4 типа на алуминиумски профили.
Доаѓа со двострана лента и една вакум гума.
Анти-рефлекс преден капак за заштита.

КОД МОДЕЛ НАДВОРЕШНО ПОСТЕР
UDS740NA15 Рамен завршна капа 90 X 156 mm 74 X 150 mm 68 X 150 mm
UDS740NA20 Рамен завршна капа 90 X 206 mm 74 X 200 mm 68 X 200 mm
UDS740NA25 Рамен завршна капа 90 X 256 mm 74 X 250 mm 68 X 250 mm
UDS740NA30 Рамен завршна капа 90 X 306 mm 74 X 300 mm 68 X 300 mm
UDS740NA35 Рамен завршна капа 90 X 356 mm 74 X 350 mm 68 X 350 mm
UDS740NA40 Рамен завршна капа 90 X 406 mm 74 X 350 mm 68 X 400 mm
UDS740NA45 Рамен завршна капа 90 X 456 mm 74 X 450 mm 68 X 450 mm
UDS740NA50 Рамен завршна капа 90 X 506 mm 74 X 500 mm 68 X 500 mm
UDS740NB15 Лак крајна капа 90 X 156 mm 74 X 150 mm 68 X 144 mm
UDS740NB20 Лак крајна капа 90 X 206 mm 74 X 200 mm 68 X 194 mm
UDS740NB25 Лак крајна капа 90 X 256 mm 74 X 250 mm 68 X 244 mm
UDS740NB30 Лак крајна капа 90 X 306 mm 74 X 300 mm 68 X 294 mm
UDS740NB35 Лак крајна капа 90 X 356 mm 74 X 350 mm 68 X 344 mm
UDS740NB40 Лак крајна капа 90 X 406 mm 74 X 350 mm 68 X 394 mm
UDS740NB45 Лак крајна капа 90 X 456 mm 74 X 450 mm 68 X 444 mm
UDS740NB50 Лак крајна капа 90 X 506 mm 74 X 500 mm 68 X 494 mm
Shopping Cart