Image International

Smart Roll Banner-двострани

• Алуминиумското тело е сребрено анодизирано.
• Стои на мин 1000 mm, максимум 2300 mm висина.
• Телескопската цевка ја прилагодува висината на постерот.
• Крајните капачиња на горниот дел обезбедуваат стабилност и елегантен изглед.
• Приказот и печатените уметнички дела може да се носат со текстилна кеса.

ДОДАТОЦИ

Текстилна торба                                                                                                      ГОЛЕМИНИ – 1000 mm, 800 mm, 900 mm,

Smart Roll Banner со двострани добредојдени знамиња со различни големини со неговиот дизајн кој може да се прилагоди на висина. Какво решение со големо влијание и за презентации на мало и за поставки за саеми. Овој двостран пренослив банери дисплеј се продава без графика. Само направете дизајни прилагодени за да ги задоволат вашите индивидуални потреби и околина за да додадете поедноставена убавина на кој било од вашите настани.

Smart Roll Banner Двостраниот држач е неверојатно лесен за движење и складирање. Неговиот телескопски дизајн на столб се спушта до помала големина што е лесна за носење! Лесен е и лесен за поставување. Друга уникатна и привлечна карактеристика е заменливата графика.

 Овие штандови за банери на саеми обезбедуваат врвна погодност и стил. Нозете од нерѓосувачки алуминиум се погодни за влажни и јавни простори. Секој банер е спакуван како комплет во сиви текстилни кеси за покривање. Лесно се поставува и не бара алатка.

Систем кој може да се повлече е идеален за апликации каде што пораката се менува редовно. Достапна е опционална  торба. 

МАТЕРИЈАЛ: Сребрен анодизиран алуминиум ТЕЖИНА
ЧЛЕН НАДВОРЕШНО (x) X1 ПОСТЕР КОПИРАЈ СО ПАКУВАЊЕ
URBSC00N82 806 мм 850 мм 800 мм 800 X 1930 mm 8.600 кг
URBSC00N92 906 мм 950 мм 900 мм 900 X 1930 mm 9.300 кг
URBSC00N12 1006 мм 1050 мм 1000 мм 1000 X 1930 mm 10.000 кг
ТОРБА ТЕЖИНА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕ
ЧЛЕН МОДЕЛ СО ПАКУВАЊЕ *WXHXD
UYUP070000 800 мм 2.850 кг 300 X 920 X 150 mm
UYUP071000 1000 мм 3.110 кг 300 X 1120 X 150 mm

Shopping Cart