Image International

Smart Roll Banner-едностран

• Алуминиумското тело е сребрено анодизирано.
• Стои на мин 1000 mm, максимум 2300 mm висина.
• Телескопската цевка ја прилагодува висината на постерот.
• Крајните капачиња на горниот дел обезбедуваат стабилност
   и елегантен изглед.

ДОДАТОЦИ

 Транспортна торба

ГОЛЕМИНИ – 1000 mm, 800 mm, 900 mm,

Благодарение на нивните над седум стапки / 2000 mm висина и нивната алуминиумска конструкција со сребрена елоксирана завршница Smart Roll Banner Еднострани навивачки држачи за дисплеј се лесно видливи и неверојатно привлечни. Овој банер што може да се повлече е исто така практичен и може да се постави брзо и лесно. Треба само да го подигнете телескопскиот столб и да го извлечете банерот и да ја прилагодите затегнатоста на постерот. Тоа е тоа!

Телескопската цевка ви овозможува да ја прилагодите висината од 3′ до 7,6′ или 1000 mm до 2300 mm. 

Тоа е самостоен дисплеј. За складирање и транспорт, банерот се валани во основата и преклопената телескопска цевка, како и горната шина за плакат влегуваат во складиштето на основата. Дополнително, можете повторно да го користите истиот држач со едностран Smart Roll Banner кој е отклопен и неоштетен повеќе пати. Со својата црна транспортна торба, толку е лесно да се носи од една локација на друга.

Печатениот банер не е вклучен.

 

ЧЛЕН X1 ПОСТЕР СО ПАКУВАЊЕ
URBST00N82 850 мм 800 мм 6.600 кг
URBST00N92 950 мм 900 мм 7.200 кг
URBST00N12 1050 мм 1000 мм 7.700 кг

Shopping Cart