Image International

Штанд метален за брошури

• Едностраниот држач за брошура е погоден за употреба во затворен простор.
• Дупките на штандот овозможуваат персонализирање
  на поставувањето на брошурата.
• Достапни се држачи за брошури A4-A5-A6-A1/3A4.
• Стабилен со својата тешка основа.
• Елегантен изглед со заоблен дизајн.

Tower Brochures System е нов начин на прикажување на повеќе брошури. Еднострани, двострани опции за монтирање на ѕид се достапни во овој опсег. Дизајнирајте го онака како што сакате и понудете многу стилови на вашите клиенти. Опциите за полица и магнетни џебови се достапни на барање.

Џебови во 3 бои .

Секоја боја пакувана во 10 парчиња.

Ве молиме не заборавајте да нарачате.

МАТЕРИЈАЛ: Челик ТЕЖИНА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕ
ЧЛЕН А БОЈА СО ПАКУВАЊЕ WXHXD
USTCO0G265 265 мм сиво 9.500 кг 310 X 1670 X 130 mm
USTCO0B265 265 мм Црното 9.500 кг 310 X 1670 X 130 mm
USTCO0G460 460 мм сиво 15.500 кг 500 X 1670 X 130 mm
USTCO0B460 460 мм Црното 15.500 кг 500 X 1670 X 130 mm

* Ш: Ширина В: Висина Д: Длабочина

ДОДАТОЦИ

           

     UYPTSB00A4                      UYPTSB00A5                   UYPTSB00A6                   UYPTSB0A4                  3UYPTSB0015
ПОЛИЦА: челик
ЧЛЕН ПОСТЕР ОПИС БОЈА
UYPTSG00A4 210 X 297 mm А4 сиво
UYPTSB00A4 210 X 297 mm А4 Црното
UYPTSG00A5 148 X 210 mm А5 сиво
UYPTSB00A5 148 X 210 mm А5 Црното
UYPTSG00A6 105 X 148 mm А6 сиво
UYPTSB00A6 105 X 148 mm А6 Црното
UYPTSG0A43 99 X 210 mm 1/3 А4 сиво
UYPTSB0A43 99 X 210 mm 1/3 А4 Црното
UYPTSG0015 183 X 24 mm Кука сиво
UYPTSB0015 183 X 24 mm Кука Црното

Shopping Cart