Image International

Street SignPro Poster with Lens

Изработен од издржлива пластика, Street SignPro е двострана рамка за знаци на отворено. Има два знака со големина одb24” (Ш) x 36” (В). Изграден е со рачка за лесен транспорт. И се преклопува за заштеда на простор во складиштето.

ДОДАТОЦИ –  Маркер за табла

               

   UYAKLM1251                   UYAKLM1250

 

Достапен е во бела, црна и сива боја.

ГОЛЕМИНИ

24″ X 36″ (610 X 914 mm),

Изработен од издржлива пластика, Street SignPro е двострана рамка за знаци на отворено. Има два знака со големина од 610 X 914 mm. Изграден е со рачка за лесен транспорт. И се преклопува за заштеда на простор во складиштето. Заштитено со патент.  

Street SignPro Рамката со објектив има рамка со антирефлексна графичка заштита. Оваа уникатна карактеристика помага да се задржи графиката на место. Макси графичката дебелина е 0,2 мм.

ПРИКАЖЕТЕ ПРО А-Табла
КОД НА ПРОИЗВОДОТ МЕРЕЊЕ ОБЈАСНУВАЊЕ
UPSP110024 60,96 X 91,44 cm Б Бела рамка и заштитена
UPSP210024 60,96 X 91,44 см Бела рамка – незаштитена
UPSP310024 60,96 X 91,44 см Нерамен Незаштитен

Shopping Cart