Image International

ТАБЛА ЗА МЕНИ – КРЕИРАЈ САМ

• Погоден за различни големини на постери
• Една мени табла со две позиции
   како пејзаж и портрет
• Прилагодлива за нивото на очите
• Со производот може да се користат рамки за прицврстување, дозери за летоци и метални
   полици.

 

ГОЛЕМИНИ

A3 (297 X 420 mm), A4 (210 X 297 mm)

Прилагодливата мени табла, која е во категоријата Мени табли, може да се користи и двострано и еднострано. Во овој производ, кој нуди можност за користење на 3 рамки заедно, постери со различни големини може да се прикажуваат хоризонтално и вертикално, а може да се закачат и полици. Тој нуди стилски изглед со своите украсни ногарки.

Достапни се големини А4 и А3. Спакувано е расклопено. Тешката основа му овозможува на производот да стои цврсто.

ПРИЛАГОДЛИВА ТАБЛА НА МЕНИ
КОД НА ПРОИЗВОДОТ ПЕЧАТЕЊЕ НА ПОСТЕР
UDMB1000A4 210 x 297 mm
UDMB1000A3 297 X 420 mm
ПОЛИЦА Тежина
КОД НА ПРОИЗВОДОТ КАПАЦИТЕТ ОБЈАСНУВАЊЕ Спакувани
UFSL002100 2 X A5 Челична решетка 1.485 кг
UFSL003100 2 X A5 Акрилна полица 0,890 кг
UFSL002200 1 X A4 Челична решетка 1,165 кг
UFSL003200 1 X A4 Акрилна полица 0,810 кг
UFSL003300 1 X A4 Акрилна полица 0,610 кг
МАТЕРИЈАЛ: Сребро анодизиран алуминиум ПРОФИЛ: 25 mm
МИТРЕ КОД РОНДО КОД НАДВОРЕШНА ДИМЕНЗИЈА ПОСТЕР
UDMB1005A4 UDMB1000A4 239 X 326 мм 210 X 297 мм 192 X 279 мм
UDMB1005A3 UDMB1000A3 327 X 450 mm 297 X 420 mm 279  Х 402 mm
  UFSL002100          UFSL003100         UFSL002200         UFSL003200           UFSL003300
 

Shopping Cart