Image International

ТАБЛА за МЕНИ

• Достапно за држење на 2 x A4 страници од менито
• Транспарентната акрилна полица овозможува да го фати нивото на очите
• Може да се користат опционални држачи за брошури
• Патентиран производ.
• Декоративна основа премачкана со прав.

ГОЛЕМИНИ

A4 (210 X 297 mm)

Folder Menu Board, која е во категоријата Menu Boards; Може да се користи како мени во ресторани, кафулиња, хотели. Акрилниот дел е со капацитет од 2xA4. Во средината има механизам за жица за датотеки. Доколку сакате, на телото на каналот може да се закачи дополнителен држач или рамка за брошура од акрилик или листови.

Во средината има механизам за жица за датотеки. Доколку сакате, на телото на каналот може да се закачи дополнителен држач или рамка за брошура од акрилик или листови. Спакувано е расклопено.

Тешката основа овозможува производот безбедно да се користи на преполни места.

ДОДАТОЦИ

                   

UFSL002100                 UFSL003100              UFSL002200                  UFSL003200             UFSL003300

 

ПАПКА ТАБЛА МЕНИ
КОД НА ПРОИЗВОДОТ ПОСТЕР
UDMB2002A4 2 X A4
ПАПКА МЕНИ ТАБЛА ПОЛИЦА
КОД НА ПРОИЗВОДОТ ПОСТЕР ОБЈАСНУВАЊЕ
UFSL003300 А4 инж. Чист акрилик
UFSL003200 А4 Акрилик
UFSL002200 А4 Косата
UFSL003100 2 X A5 Акрилик
UFSL002100 2 X A5 Косата
МАТЕРИЈАЛ: Сребро анодизиран алуминиум Тежина
КОД НА ПРОИЗВОДОТ КАПАЦИТЕТ Спакувани
UDMB2002A4 1      X A4

Shopping Cart