Image International

ТОТЕМ

• Слободна стоечка двострана светлосна колона.
• Snap Frames овозможува менување на материјалот за прикажување.
• Предниот профил лесно се отвора.

 

ГОЛЕМИНИ

600 X 1700 mm, 700 X 1700 mm, 800 X 1700 mm,

Конвексниот двостран дизајн го осветли тотем со профили на притисок на долгите страни. Висок квалитет со челична основна плоча обложена со прав за поголема стабилност.

Тотемскиот дисплеј е бесплатна светлосна табла која е совршена за малопродажни шоуа на часовници, промоции на продавници и изложби на автомобили. Тие се опремени со предна рамка за вчитување за да ја одржуваат графиката позадинско осветлена од двете страни и исто така овозможува едноставно графичко уредување. Екранот е внатрешно осветлен за да создаде нешто што во суштина е независна двострана светлосна кутија.

На секоја страна од осветлениот тотем има опал акрилен дифузен лист и проѕирен антирефлективен преден лист, меѓу кои е испреплетено печатењето со позадинско осветлување. Тие се интегрирани во системот во закривена конфигурација за панорамска перспектива, создавајќи разновиден, исклучително пријатен и исклучително ефикасен медиум за прикажување. Овој тотем е опремен со флуоресцентни цевки.

Преклопените рабови на листовите за постери против отсјај овозможуваат лесно графичко вметнување и усогласување. Комплет со нисконапонски адаптер. Сите производи на Тотем се предмет на CE сертификат.

 

МАТЕРИЈАЛ: Сребро анодизиран алуминиум ТЕЖИНА
КОД НА ПРОИЗВОДОТ НАДВОРЕШНА ДИМЕНЗИЈА (xy) ПОСТЕР ВИДЛИВА ПОДРАЧЈЕ Д1 W1 СВЕТЛИНА МОЌ Спакувани
UTTM001000 650 X 1720 mm 580 X 1700 mm 580 X 1700 mm 350 мм 628 мм 1 x 58 W 28.000 кг
UTTM002000 750 X 1720 mm 680 X 1700 mm 680 X 1700 mm 350 мм 723 мм 1 x 58 W 30.800 кг
UTTM003000 850 X 1720 mm 800 X 1700 mm 780 X 1700 mm 370 мм 820 мм 2 X 58 W 36.500 кг

Shopping Cart