Image International

ЗАКРИВЕНА ТАБЛА ЗА МЕНИ

• Една менија со две позиции
   како пејзаж и портрет
• Достапна во големини А4 и А3
• Сребрена и црна боја 

 

ГОЛЕМИНИ

A3 (297 X 420 mm), A4 (210 X 297 mm)

Заоблената табла со мени, која е меѓу таблите со мени, има поинаков и стилски дизајн кој привлекува внимание дури и во преполни области. Достапни се алтернативи на сребрена и црна боја.

Хотели, галерии, музеи, ресторани, лоби, барови се некои од областите за користење. Се произведува хоризонтално и вертикално во големини А4 и А3. Спакувано е расклопено. Тешката основа овозможува производот безбедно да се користи на преполни места.

МАТЕРИЈАЛ: Црн алуминиумски профил: 25 mm 45 0
МИТРЕ КОД НАДВОРЕШНА ДИМЕНЗИЈА (xy) ГОЛЕМИНА НА ПОСТЕР ГОЛЕМИНА НА ПРИКАЗ ВИСИНА ОБЈАСНУВАЊЕ
UCUMBB05A4 240 X 327 мм 210 X 297 мм 192 X 279 мм 1212 мм А4 хоризонтална
1176 мм А4 Вертикална
UCUMBB05A3 327 X 450 mm 297 X 420 mm 279 X 402 mm 1262 мм А3 Хоризонтална
1212 мм А3 Вертикална
МАТЕРИЈАЛ : Сребрен алуминиумски профил : 25 mm 45 0 – 25 mm Rondo
МИТРЕ РОНДО КОД НАДВОРЕШНА ДИМЕНЗИЈА (xy) ГОЛЕМИНА НА ПОСТЕР ГОЛЕМИНА НА ПРИКАЗ ВИСИНА ОБЈАСНУВАЊЕ
UCUMBN05A4 UCUMBN00A4 240 X 327 мм 210 X 297 мм 192 X 279 мм 1212 мм А4 хоризонтална
1176 мм А4 Вертикална
UCUMBN05A3 UCUMBN00A3 327 X 450 mm 297 X 420 mm 279 X 402 mm 1262 мм А3 Хоризонтална
1212 мм А3 Вертикална

* Ш: Ширина В: Висина Д: Длабочина

МАТЕРИЈАЛ: Алуминиумски ПРОФИЛ: 25 mm 45 0
ЧЛЕН ПОСТЕР ОПИС
UCUMB105A4 210 X 297 mm Бакар
UCUMB105A3 297 X 420 mm Бакар
UCUMB205A4 210 X 297 mm Бел бисер
UCUMB205A3 297 X 420 mm Бел бисер
UCUMB305A4 210 X 297 mm Земјата
UCUMB305A3 297 X 420 mm Земјата
UCUMB405A4 210 X 297 mm Роза
UCUMB405A3 297 X 420 mm Роза

Shopping Cart