Image International

Затемнувач со далечински управувач за LED ленти

$1.00

Далечински управуван LED ленти контролер обезбедува едноставен и ефтин начин за контрола на интензитетот на светлината на LED лентата. Единицата е исклучително мала и овозможува заедничко поврзување на струја од 2,1 мм. Само напојувајте 12 или 24 VDC и поврзете ги вашите LED ленти и користете го инфрацрвениот далечински управувач за да ја прилагодите излезната светлина.

Се користи за прилагодување на осветленоста на монохроматски LED извор на светлина

  • PWM дигитално затемнување, избегнувајте прекумерна струја за да ја заштитите вашата LED диода
  • Погоден за MR16 LED точки, вдлабнати LED светилки и LED ленти.
  • Максимална струја: 8 А
  • Номинална струја на оптоварување: <8А
  • Излезна моќност: 9V<72W, 12V<96W, 24V<192W
  • Работна температура: -20-60°C
  • Нето тежина: 130гр
  • Напон: DC12-24V
  • Излез од 1 канал
  • Димензија на производот: должина 110 X ширина 56 X висина 34 mm
Shopping Cart