Image International

Ѕиден Држач за холдери-повеќекатен

• Повеќеџебен диспензер за летоци изработен од полистирен
• Естетската форма овозможува лесен пристап до
   летоците или брошурите
• Јасните џебови PET-G обезбедуваат целосен преглед на флаерите
   или брошурите складирани.
• Капацитетот е 3 x А4 големини се сива, црна и бела

ГОЛЕМИНИ

3 X A4 (210 X 297 mm),

• Повеќеџебен диспензер за летоци изработен од полистирен
• Естетската форма овозможува лесен пристап до
   летоците или брошурите
• Јасните џебови PET-G обезбедуваат целосен преглед на флаерите
   или брошурите складирани.
• Капацитетот е 3 x А4 големини се сива, црна и бела

МАТЕРИЈАЛ: PET-G и проѕирен акрилик ТЕЖИНА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕ
ЧЛЕН КАПАЦИТЕТ ОПИС СО ПАКУВАЊЕ *WXHXD
UPW0G003A4 3 X A4 сиво 1.630 кг 310 X 630 X 140 mm
UPW0B003A4 3 X A4 Црното 1.630 кг 310 X 630 X 140 mm
UPW0W003A4 3 X A4 Бело 1.630 кг 310 X 630 X 140 mm
UPW0G004A5 4 X A5 сиво 1.450 кг 260 X 630 X 140 mm
UPW0B004A5 4 X A5 Црното 1.450 кг 260 X 630 X 140 mm
UPW0W004A5 4 X A5 Бело 1.450 кг 260 X 630 X 140 mm
UPW0G04A43 4 X 1/3A4 сиво 1.260 кг 200 X 630 X 140 mm
UPW0B04A43 4 X 1/3A4 Црното 1.260 кг 200 X 630 X 140 mm
UPW0W04A43 4 X 1/3A4 Бело 1.260 кг 200 X 630 X 140 mm

* Ш: Ширина В: Висина Д: Длабочина

 

 

Shopping Cart