Image International

Зик-Зак-Дрвен

• Изработени од буково дрво.
• Лакирана завршница. 
• Немонтирана амбалажа.

ГОЛЕМИНИ

5 X A4 (210 X 297 mm),

За различни опкружувања се достапни фидени или повлечени Zick Zack. За мобилни презентации, настани или изложби, се препорачува опција која може да се повлече.

МАТЕРИЈАЛ: Буково дрво
ЧЛЕН КАПАЦИТЕТ
UZZWD005A4 5XA4 – 8,5″X11″

* Ш: Ширина В: ВисинаД: Длабочина

Shopping Cart