Image International

Зик-Зак Лајт

• Достапни се Single Leg и Single Leg со
   опции за заглавие.
• Капацитетот на држачите за брошури од 6 x А4 е
   стандарден за сите опции.
• Доаѓа со Декоративна база обложена во прав.
• Полиците се направени од 8 мм акрил.

 

ГОЛЕМИНИ

A4 (210 X 297 mm)

За различни опкружувања се достапни фидени или повлечени Zick Zack. За мобилни презентации, настани или изложби, се препорачува опција која може да се повлече. Декоративните ногарки се изработени од сребрен анодизиран алуминиумски елипсовиден профил. Металната основа обложена со прав.

МАТЕРИЈАЛ : Сребрен анодизиран алуминиумски
полица : акрилик
ТЕЖИНА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕ
ЧЛЕН МОДЕЛИ КАПАЦИТЕТ СО ПАКУВАЊЕ ПОЛИЦА И БАЗА ПРОФИЛ ELIPS
UZZTLT0001 Единечна нога 6 X A4 12.500 кг 330 X 440 X 130 mm 70 X 1670 X 50 mm
UZZTLT0002 Единечна нога со глава 6 X A4 12.500 кг 330 X 440 X 130 mm 70 X 1820 X 50 mm

* Ш: Ширина В: Висина Д: Длабочина

Shopping Cart