Image International

Зик-Зак

• Достапни се опции за единечна нога, единечна нога со заглавие и двојна нога со заглавие.
• Капацитетот на држачите за брошури од 6 x А4 е стандарден
   за сите опции.
• Доаѓа со Декоративна база обложена во прав.
• Полиците се направени од 10 мм акрил.

 

ГОЛЕМИНИ

A4 (210 X 297 mm)

Штандот за брошура со акрилен цик-цак фронтон е стилски и украсен држач за брошура. Може да се примени педиментираниот модел. Декоративната нога нуди стилски изглед. Може да се користи во трговски центри, продавници, туристички агенции и бизниси како хотели.

Zig-Zag Држач за брошура Single Leg

Неговата висина без педимент е 1785 mm. Декоративна нога е алуминиумски елипсовиден профил, полиците се акрилни 8 мм.

Двојна нога држач за брошура Zig-Zag

Висината на педиментот е 1785 mm. Ногата е алуминиумски елипсовиден профил, полиците се акрилни 8 мм. Може да се примени педиментираниот модел. Декоративната нога нуди стилски изглед.

МАТЕРИЈАЛ : Сребрен анодизиран алуминиумски
полица : акрилик
ТЕЖИНА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕ
ЧЛЕН МОДЕЛИ КАПАЦИТЕТ СО ПАКУВАЊЕ ПОЛИЦА И БАЗА ПРОФИЛ ELIPS
UZZTAC1001 Единечна нога 6 X A4 11.350 кг 330 X 440 X 130 mm 70 X 1670 X 50 mm
UZZTAC1002 Единечна нога со глава 6 X A4 11.500 кг 330 X 440 X 130 mm 70 X 1820 X 50 mm
UZZCAC1002 Двојна нога 6 X A4 13.350 кг 330 X 440 X 170 mm 70 X 1820 X 70 mm

* Ш: Ширина В: Висина Д: Длабочина

Shopping Cart